Reacties

Wij horen graag van wat u van uw verblijf vond! U kunt onderaan de pagina een reactie achterlaten.

26 Replies to “Reacties”

 1. Dag Pieter,

  Bedankt voor het aanbod maar na ruim 3 weken is het ook weer fijn om naar huis te gaan. We hebben genoten van de rust en de natuur, zelfs een ree gezien in de tuin van de buren! We hebben erg genoten van jullie mooie huis en de omgeving, wat een rust, geweldig!

  Vriendelijke groeten, F en H

 2. Dag Pieter,

  We zijn zaterdag thuis gekomen na een voorspoedige reis en een heerlijke week in jullie mooie huis. Er was meer dan voldoende sneeuw, later in de week zelfs bij het huis. Diverse dagen hebben we gelanglauft en op 1 januari zijn we naar Praag geweest en hebben daar het prachtige vuurwerk gezien.

  Voor volgend jaar overwegen we om jullie huis weer te huren. Daarover neem ik t.z.t. wel contact op.

  Bedankt en groeten, H.P.

 3. Wij hebben een heel fijne tijd gehad in jullie heerlijke huis. Genoten van de rust en de omgeving. Veel bergwandelingen gemaakt en 5x gegolfd op prachtig gelegen banen. Dus genieten. De eethuisjes in de omgeving bevielen ook goed en daarbij, naast een paar minder mooie dagen ook heel zonnige dagen. Nu weer terug naar ons huis in Schoorl.

  Willem en Dea.

 4. We zijn gekomen met mooi weer 2 weken geleden. En we gaan met regen, maar het huis en de omgeving biedt genoeg mogelijkheden om ons te vermaken. We hebben een heerlijke tijd gehad. Ook nog in 2 dagen mogen genieten van Praag! We hopen volgend jaar weer terug te komen.

  fam. R

 5. Vorige week zaterdag teruggekomen van 2 heerlijke weken. Het huis was groot, netjes en mooier dan wij van de foto’s hadden gedacht. De speelplaats was voor de kinderen heel fijn. En ook de speelkamer beneden was een superplek om te spelen. Wij vonden het een heerlijk huis; mooie plek ook!! Prachtig uitzicht, heerlijk rustig gelegen en ook praktisch ingericht. Het zwemmen vonden wij ook erg leuk, je kunt er makkelijk naar toe fietsen. Het mooiste vonden wij Teplice Skaly, mooier dan Adrspach en werkelijk prachtig. Ook in de buurt heerlijk uit eten geweest. Het sleutelkastje is een uitkomst, praktisch en het scheelt een hoop ten opzichte van een sleutel halen bij aankomst en wegbrengen bij vertrek. Het waren twee tropische weken met elke dag +30 graden. Kortom: genoten!!

  fam. N.

 6. Hallo Pieter en Marjan,

  We hebben erg genoten van jullie huis. Wat een rust als je lekker buiten zit! We hebben gewandeld, gefietst, rodelen, het Reuzengebergte beklommen en afgedaald. De dierentuin bezocht. Bij regen spellen gedaan wat erg leuk was. En ik denk dat alle Donald Duckjes gelezen zijn. Nu nog twee nachtjes in Praag. Bedankt!

  fam. R

 7. Er leuk om een weekje in jullie huis te verblijven. We hebben genoten van de rust en het mooie weer. De kids hebben zich prima vermaakt met de Nederlandse TV, de DD’s en stripjes, het zwembad, de pingpongtafel, volleyballen met een echt net en de speelplaats.
  Verder veel uit eten geweest en leuke uitstapjes gemaakt: Pec pod Snezkou, de dierentuin, Adrspach, rodelbaan en klimpark. En elke keer weer terugkeren naar jullie comfortabele en sfeervolle huis was erg prettig.

  fam R.

 8. We zijn weer terug in Nederland. Na een week in Tsjechië zijn we nog een week in Zuid-Duitsland geweest. We hebben een fantastische tijd gehad in Tsjechië. We hebben slechts 1/5 deel van één bak hout gebruikt. Verder geen bijzonderheden. In het gastenboek hebben we onze belevenissen en overige bijzonderheden beschreven. Hartelijk dank voor het mogen huren van jullie prachtige huis.

  met vriendelijke groet, Fam. J (augustus 2015)

 9. Beste Marjan & Pieter,

  We zijn weer terug in het Nederlandse. We kwamen aan via 2 verschillende wegen (we waren met 2 auto’s) één de noord route via Polen en de andere auto via de zuid route, Praag. Op de dag van aankomst sneeuwde het behoorlijk en de aankomst zelf in het huis was super. Lekker warm, lekker wijntje en een geurkaars, gezellig! Wat een mooie ambiance hebben jullie daar gecreëerd. We hadden zelf uit ons hotel beddengoed en handdoeken etc meegenomen dus binnen no time hadden we de look & feel van een hotelkamer. Een paar goede sessies hebben we kunnen houden met beamer en laptop. De volgende ochtend een dik pak sneeuw viel ons ten deel, prachtig. Lekker skieëen in Pec Pod S. En ’s avonds goed gegeten in Trutnov, het heeft de hele dag gesneeuwd. De dag erna skieën en sleeën in Janske Lazne. We hebben ’s middags lekker gegeten in Trutnov en toen we thuis kwamen was er geen stroom in het dorp. We wilden in de namiddag en ’s avonds nog een goed meeting hebben echter hetgeen er gebeurde is je reeds bekend. Terug weg gereden welke jullie hadden opgegeven en ja die was sneller. We hebben ondanks dat, een prima verblijf gehad en ik keer zelf graag eens terug met mijn gezin. Tsjechië is blijkbaar een goed bewaard geheim in mijn omgeving. Dank voor jullie tips en communicatie.
  H. (directie en MT Swissôtel)

 10. Oud & Nieuw 2014

  We zijn gisteren om 09.00 weggereden en waren om 20.00 thuis. Geen problemen. Het huis was weer dik in orde, een zalige week met elkaar gehad. De (nieuwe) eerste gondel naar de top van de Snezka was geopend en hier hebben we gebruik van gemaakt om een mooie wandeltocht te maken naar de top en terug. Het tweede gedeelte was nog niet klaar maar de kabel hing al aan de palen dus het lijkt mij een kwestie van maanden. Pieter en Marjan weer bedankt en wellicht tot een volgende keer!

  Groet, fam. D

 11. Dag Pieter en Marjan,

  Afgelopen zaterdag zijn we weer thuisgekomen van twee heerlijke weken Tsjechië. We vonden het een geweldig huis, volop ruimte voor 10 personen en een prachtig uitzicht. Ook de kinderen hebben het goed naar hun zin gehad met de speelkamer en de speelschuur. Fijn dat jullie daar ook aan gedacht hebben in het huis. We vonden het huis zelfs mooier dan op de website aangegeven werd. Wat een enorm groot huis, heerlijk! We hebben verschillende activiteiten ondernomen, daarbij was het boek met de ino heel handig. Daar stonden ook nuttige tips in, zoals de pizzeria in Trutnov. Daar hebben we gebruik van gemaakt en heerlijk gegeten. ook nog een dag naar Praag geweest en naar Adrspach, de dierentuin, de treinen in Jaromir en de Snezka bedwongen. Kortom: We hebben veel gezien van de omgeving.

  aug 2014, A&A

 12. Putten 2013 september oktober,

  Wij hebben samen met de kinderen 2 heerlijke weken gehad. Onze dochter van 2,5 was veel buiten te vinden in het gras, met steentjes aan het spelen, en stokken. Overal waren paddenstoelen en sprinkhanen en soms een kikker. De koeien wisten snel dat we er waren en kwamen steeds sneller om het brood op te eten.
  Het huis was heerlijk, vooral de houtkachel was erg fijn, en lekker warm de kinderen vonden het ook helemaal geweldig. Zelfs een aantal ochtenden moeten krabben ivm de vorst.
  Helaas hebben we het winkeltje in het dorp niet kunnen vinden, dus maar gewoon naar Trutnov geweest dat was ook prima te doen.
  Er was een hoop moois en leuks te doen van af het huisje.

  Nogmaals we hebben enorm genoten en misschien komen we nog wel eens terug.

  MVG Familie Spijkman

 13. Beste Pieter,
  Gisteren zijn we terug gekomen uit Tsjechië alwaar we een heerlijke week hebben doorgebracht in jullie mooie woning. Het huis was zeer compleet, schoon en in prima staat. Mooie ligging en prima uitvalsbasis voor (wandel)tochten door het Reuzengebergte en Het Boheemse Paradijs. Helemaal wat we er van gehoopt hadden. Daarbij respect en begrip voor de mate en doordachtzaamheid waarmee de woning en schuur is verbouwd. Met name de eerste avonden was het frisjes in de woning hebben we de haard aan gestoken, we hebben één krat hout gebruikt. Verder is er niets stuk gegaan en hebben de woning weer schoon achtergelaten. We konden geen Nederlandse tv ontvangen maar wel teletext. Mogelijk heb ik iets fout gedaan? We hebben het gastenboek ingevuld en in de map nog wat documentatie achter gelaten voor te ondernemen dagtochten welke we van te voren hadden uitgeprint. Als enige minpuntje miste we een barbecue, die hebben we bij de Tesco gekocht.

  Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie woning De Vier Jaargetijden.

  Vr. gr. R en M

 14. Hallo Familie van Dijk

  Gisteravond thuis gekomen van een, ik mag rustig zeggen, HEERLIJKE week. Wat een prachtig huis hebben jullie daar. Wat een verassing aan het eind van het dorpje.Eenmaal binnen wacht daar de ene ontdekking na de andere. Schitterend.2 dagen zijn we in Mlade buky geweest, kinderen elke dag een paar uurtjes les. De overige 4 dagen zijn we op verschillende piste’s van de Cerna Hor geweest. Het mooiste gebied was voor ons Cerny Dul, de andere familie had nog weinig ski ervaring en vermaakte zich op Svoboda en Lesni Dum.Elke dag vielen er vrachten met sneeuw. Het huisje bereiken werd elke dag moeilijker. Gelukkig goede winterbanden! De badkamer boven vordert mooi. Ik neem aan dat je daar iemand uit Tsjechie aan het werk hebt? We hebben in Trutnov een nieuwe set voor de tafeltennis tafel gekocht. Netje, 2 badjes en balletjes. De oude waren op.

  Ik heb 2 keer de bak hout gevuld voor de kachel. Ontzettend gezellig zo’n vuurtje. Misschien een tip voor mensen die iets minder handig zijn dan ik (ahum) om aanmaakblokjes o.i.d mee te nemen.

  Verder hebben we je Tsjechische contactpersoon nog moeten bellen. Dit was weer een mooi avontuur: Tegen 18.00 zaten we plotseling in het donker. CV stond aan, boiler was aangesprongen en we waren een maaltijd aan het bereiden op kookplaat. Blijkbaar iets te veel van het goede. Bij de meterkast in de gang was alles in orde. Verder konden we niks vinden. De dame aan de telefoon leidde ons naar buiten met de sleutel die op de vensterbank lag en toen was er weer stroom.
  Misschien een tip om toekomstige huurders hiervan op de hoogte te stellen. Kan heel vervelend zijn natuurlijk. Kinderen zaten in de speelkamer en waren wel iets geschrokken.

  Pieter plus familie, nogmaals hartelijk dank, we hopen in de toekomst nog eens vaker van jullie mooie huis te mogen genieten.
  Groet,

  Rik D.

  Fam D. en Fam de H.
  24 februari 2013

 15. Beste heer Van Dijk

  We zijn weer terug van vakantie. Het was een heerlijke periode, het weer, het mooie land en uw huis hebben daar aan bijgedragen.
  We vonden uw huis heel riant, van alle gemakken voorzien. We hebben onszelf een rondleiding gegeven op de bovenverdieping.
  We hebben geleefd op de beneden verdieping. De ligging vonden we heerlijk rustig. Bijna elke dag konden we voor het huis zittend ontbijten.
  We konden daar tot 14.00 uur van de zon genieten dan schoof deze achter de bomenrij aan de zuidwest kant.
  Geweldig zoals in Tsjechie de natuur en cultuur zijn gecombineerd. Het uit eten, elke keer ergens anders natuurlijk, is een belevenis op zich, wat er op het bord tot je komt. Na een dag uit te zijn geweest lopen / bezichtigen / etc was het weer goed thuis komen in uw huis.
  Uiteindelijk hebben we amper thuis gekookt en waren ’s avonds pas vaak na 20.00 uur terug. We hebben het huis volgens afspraak weer keurig netjes schoon achter gelaten. Al met al kijken we terug op een heerlijke periode. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.
  3 oktober 2012, D.S.

 16. Hallo Pieter,

  we hebben een erg leuke week gehad. wat een prachtig huis en een geweldige plek. het weer werkte ook bijzonder mee.
  de kachel hebben we niet aan gehad. wel de vuurkorf een paar keer met door opa Harry [als echte Tsjechofiel, we komen er n.l. al 19 jaar] en Jens gesprokkeld hout uit het bos. de kinderen vonden het prachtig. ook de hangmat was bij velen favoriet. een schot in de roos.

  juni 2012, Harry en Dieneke

 17. Hoi Pieter,

  We hebben het heerlijk gehad!!!!! We hebben heerlijk kunnen skiën en snowboarden en alle soorten weertypes gehad: sneeuw, regen, mist, maar vooral veel zon J. De kinderen hebben skiles gehad bij de K+K skischool, wat waren dat vriendelijke mensen! Iedere dag om 9.15 uur de deur uit en pas 17.00 uur weer thuis! Ook het huis is prima bevallen de lekkere kachel, de grote tafel en de kinderen vonden de tafeltennistafel ook geweldig.

  fam. R, februari 2012

 18. Hoi Pieter,
  Het was een super week in Tsjechië. We hebben met zijn allen genoten. Niet alleen van de sneeuw, maar ook van het mooie huis. Lekker knus en mooi verbouwd. Naar we hebben kunnen zien de badkamer boven als laatste. Het heeft die afgelopen week verschillende keren gesneeuwd. Dat wat was weggesmolten was er zo weer bij. Kortom een top week.

  Frank v/d M (8 januari 2012)

 19. Hallo Pieter

  Beetje laat bericht, maar we hebben afgelopen zondag afscheid genomen van de 4 Jaargetijden. We hebben een heerlijke week gehad en genoten van de rust van Tsjechië. Het huis is prima bevallen, we hebben alleen de benedenverdieping gebruikt, was heerlijk.

  Om energiekosten te besparen én omdat het zo gezellig is hebben we aardig wat hout verstookt: 6 bakken.
  Gertjan en Miranda (november 2011)

 20. Hoi Pieter,

  Ja we zijn weer thuis. We hebben het goed gehad. Geluk met het weer; de meeste dagen waren zonnig.
  Het huis is prima en ik wil zou er zo nog wel eens heen willen.

  Tony en familie. 27/8 2011

 21. Over jullie vakantiehuis zijn we het ook met elkaar eens: wat een prachtige plek en heerlijk toeven! We hebben het ontzettend getroffen met het weer en zijn dus veel buiten geweest. Genoten van de vuurplaats met door ons zelf gesprokkeld hout, de vallende sterren, het hert en ander wild in de tuin en de vleermuis onder het afdak (“onze veranda”, wat een gouden greep is dat zeg! Hierdoor kun je echt dag en nacht buiten leven) Een avond spectaculair onweer gekregen en ook dit vanonder het afdak zitten bekijken! De dames en heren in de grote weides rond jullie huis (de stieren en koeien) stonden steevast ’s avonds klaar om de overgebleven broodjes uit ons hand te eten en loeiden gepikeerd als die er een keer niet waren… Trutnov is een heel gezellig stadje en we waren vaste klant bij de goed gesorteerde Albert Hypernova. 1 x Heerlijk uit eten geweest bij het restaurantje bij de camping Dolce. Familiebezoek in Horni Maxov maakte de vakantie weer helemaal af. Complimenten voor de beheerder, het huis was echt tiptop in orde en schoon toen we arriveerden. En met een keer stroomuitval hebben ze ons (telefonisch)goed weten te helpen en hebben we het eenvoudig kunnen oplossen. Jullie huis en de plek heeft een warm plekje in ons hart veroverd en we zijn zeker van plan nog eens terug te komen.

  Arjan en Mirjam, Bram en Marianka, Dieuwertje, Maaike en Lieve (augustus 2011)

 22. Hallo Pieter,

  We zijn gisteravond weer gezond thuisgekomen. Fantastische weken gehad. Wat een mooi omgeving, de bossen in de buurt, gewandeld in Adrspach, Teplice etc. Schitterend. De sleutels zijn gewoon weer opgeborgen in het sleutelkastje. Door het schilderij van de voetstappen op het strand kwamen we erachter dat jullie christen zijn. Wel een aparte gewaarwording als je in Tsjechië zo’n mooi schilderij tegenkomt. Dit was het. Heel erg bedankt voor de fijne vakantie. Groet, Anneke en Gerard. (juli 2011)

 23. Beste Pieter,

  Morgen vertrekken we al weer uit jullie mooie huis. We hebben het heerlijk gehad! Hier hebben we ook uitgebreid verslag van gedaan in het gastenboek. Wat een prachtige stek hebben jullie hier!

  Vriendelijke groet,
  Erik en Martine. (25 juni 2011)

 24. Geachte heer Van Dijk,

  Inmiddels zijn we weer in Rotterdam, na drie weken rust in uw prachtige huis. We hebben er erg van genoten. Het is echt een huis op maat voor een groot gezin als het onze.

  Wij maken elk jaar gebruik van last minutes, maar deze was beslist de meest geslaagde tot nu toe!

  Vr.gr.
  Karel van V. (14-08-2010)

 25. Beste Pieter,

  Gisteren zijn we weer terug gekomen van een heerlijke week in jullie huisje!
  Wat hebben wij genoten van de prachtige omgeving en de luxe van het huis en de rust om ons heen.

  We hebben prachtig weer gehad, alleen waren de nachten koud, soms tegen de -10 graden, maar de houtkachel heeft voor veel warmte gezorgd.
  We zijn er lekker op uit geweest, in de dierentuin geweest en plaatsjes bezocht en vooral mijn hobby, tegen het schemer sluipend tussen de bosjes door, om de reeën te filmen en vooral naar de brullende herten te luisteren. ’s avonds was het vooral Donald Duck lezen, al kende ik de meeste verhalen, omdat ik de oude stapel van vroeger pas geleden ook thuis naast mijn bed heb gelegd. De televisie was ook extra luxe om eens te weten wat er in Nederland gebeurde, ik heb de zenders overigens netjes op volgorde gezet, zoals op het briefje als uitdaging was gevraagd!
  Kort gezegd deze vakantie was boven verwachtingen en we zien er naar uit om in september weer te gaan.

  nog even het volgende:
  -we hebben 5 pakketjes hout verstookt, vergeet deze niet af te rekenen.
  -de cv hebben wij niet aan gehad.

  Bedankt voor het vertrouwen om jullie huisje te gebruiken, we zijn er erg zorgvuldig mee omgegaan.

  met vriendelijke groeten,

  Bas S. (24-04-2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *