Het huis

..aan het eind van de weg die door Staré Buky loopt, staat het huis: een boerderij uit 1933.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met keuken, een luxe badkamer: ligbad toilet en douche, een grote slaapkamer én een speelkamer.

Op de eerste verdieping zijn 3 heel ruime slaapkamers. Er is een tweede toilet en er staat een wasmachine. Op ouderslaapkamer is ruimte gemaakt voor een zitje. Vanaf het Franse balkonnetje is het uitzicht geweldig!

Gezelligheid en gemoedelijkheid zijn passende woorden voor dit huis. De inrichting is met zorg gekozen om eenheid in het huis te creëren. Er is elektrische centrale verwarming in het hele huis, maar de houtkachel mag aan. Via de satelliet ontvangt u de Nederlandse zenders. De tuin is 1900m2 groot: een oase van rust, want er lopen dagelijks reeën…….

In de speelkamer bevinden zich de tafeltennistafel, het dartbord en de sjoelbak. In de grote schuur kunnen de kinderen overdekt spelen. Er is daar een speelhuisje gebouwd. In het dorp is een klein winkeltje waar van iedere dag o.a. verse broodjes, fruit, vleeswaren en diverse dranken verkrijgbaar zijn.